Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Motiváló videóklippel népszerűsíti legújabb dalát Kelly Clarkson. Az énekesnő, aki néhány évre búcsút vett a szakmájától és kisbabájának szentelte minden idejét, most megújult külsővel sétál egy raktárhelyiségben, kivilágított kockaidomok között, melyekből később lányok tucatja bújik elő, akik mind legyőzték a félelmeiket.

Kelly-Clarkson-Invincible-Video

Az Invincible című dalt Sia szerezte Kelly legújabb albuma, a Piece By Piece számára. Az American Idol első nyertesének hetedik stúdióalbumáról immár a második kislemezt hallhatjuk az Invincible formájában, melynek klipjét Natalia Mroczka rendezte.

Bár nem nevezhető rossz dalnak, a májusban debütált felvétel nem igazán boldogul a toplistákban: a 39. helyen áll az Adult Top 40-ben, míg a US Pop Digital Songs listájában az 50. helyen található. Az album első kislemeze azonban sokkal jobb eredményeket ért el (holott szerintünk meg sem közelíti a Kelly által eddig felállított mércét): a Heartbeat Song-nak ugyanis sikerült a 21. helyre kúsznia a Hot 100-ban, míg a US Hot Dance Club Songs listájában az 1. helyet érdemelte ki.

Szerinted mennyire javít az Invincible jelenlegi helyzetén ez a videóklip?