Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Karrierjének eddigi legszebb videóklipjét adja ki Conchita Wurst! A You Are Unstoppable ugyanis tele van tudatalatti üzenetekkel, melyeket a fekete-fehér képsorok a lehető leghatásosabban ragadnak meg.

conchita-wurst-2015

Az eddigi Eurovíziós Dalfesztivál-győztesek közül Conchita Wurst volt az, aki mögött az elmúlt 10 év legjobb marketing-stábja áll. Annak ellenére, hogy a győztes dalából nem vált toplista-hódító sláger, a Rise Like A Phoenix mégis bejárta a nagyvilágot, és eljutott a bolygó minden apró szögletébe, de még az Európai Parlamentbe és az Aranyglóbusz-gála piros szőnyegére is. Conchita mindemellett balerinaként vonult fel Jean Paul Gaultier kifutóján, egy könyvet is kiadott, nem beszélve az európai fellépéseiről, mialatt sikerült megőriznie makulátlan imidzsét, és népszerűsítenie a tolerancia, szeretet és tisztelet üzenetét, mellyel oly sokak szívét meghódította.

Az osztrák énekes(nő) újabb dallal vonja magára a figyelmet, melynek címe You Are Unstoppable. A felvétel mellé egy szuggesztív videóklip is készült Tobias Pichler rendezésében, amely erőteljes képekkel, szimbolikus üzenetekkel gazdagítja az amúgy is felemelő dallamot és dalszöveget.

Nemsokára Conchita Wurst debütáló lemeze is megérkezik, mely természetesen tartalmazni fogja a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál győztes dalát, a Rise Like a Phoenix-et és a Heroes-t, mely ugyancsak mély nyomot hagyott a zeneipar eddigi palettájában.

Neked hogy tetszik Conchita legutóbbi produkciója?