Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Anyák Napja alkalmából Ciara kihasználta a lehetőséget, és egy jópofa videóklipet adott ki az I Got You című dala mellé. A felvétel az énekesnő legfrissebb lemezén található meg, az azt népszerűsítő kisfilm pedig több jelenetet is bemutat a Ciara és a kisfia közötti kapcsolatból.

ciara-i-bet-video

Attól a pillanattól kezdve, hogy az énekesnő bejelentette az örömhírt, mely szerint édesanya lesz, Ciara mai napig egy boldog, kiegyensúlyozott és szingli kismama. A fekete-fehér videóklip ezekből az örömteli percekből készít szívmelengető összeállítást, és feltárja ország-világ előtt az anyaság szépségét, bemutatva Ciara életének legfontosabb mozzanatait – beleértve azokat a napokat is, amikor az énekesnő kisfiával együtt vonul a stúdióba.

Jelenleg Ciara a hatodik, Jackie című lemezét népszerűsíti, mely nemrég látott napvilágot. Bár az album első kislemezes dala, az I Bet fogadtatása pozitív volt, a zenei kritikusokat mégsem győzte meg, véleményük a lemezről hagy némi kívánnivalót maga után. Szerinted az I Got You majd kizökkenti őket ebből a hitből?