Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Avicii képes mindig valami újat hozni. Gondoskodik arról, hogy a dolgokat mindig egy újabb szintre vigye, legalábbis ezt tette legújabb kislemeze, a Waiting For Love esetében. Nagyjából egy héttel azután, hogy megjelent a felvétel hangulatos és megható dalszöveges videója, érkezik a hivatalos videóklip is, méghozzá egy interaktív 360-fokos kisfilm formájában.

avicii

Hogy mit is jelent ez az új technológia? Dióhéjban annyit, hogy körbenézni. Egy gömbpanorámás felvételről van szó, melynek szögét könnyedén megváloztathatjuk, ha az egérrel a megfelelő irányba kattintunk. Igazi élményt azonban egy virtuális valóság headset segítségével érhetünk el, annyi különbséggel, hogy az elindítás után itt már nem tudunk nézőpontot változtatni.

A technológiának hála, Avicii legújabb klipjében táncosok tucatjait láthatjuk ki-be ugrálni az ajtókon, különféle szögekből. A Kurt Hugo Schneider által rendezett kisfilm rendkívül szórakoztató megoldás arra, hogy eltölts 4 percet az életedből. De ha az érzelmesebb verzióra buksz, akkor még mindig ott van számodra a dalszöveges videó is.