KezdőlapSzínesIlyen kórust soha életedben nem láttál, ezt garantáljuk! Elképesztő, amit a színpadon...

Ilyen kórust soha életedben nem láttál, ezt garantáljuk! Elképesztő, amit a színpadon csinálnak!

-

Sokféle kórust láthattunk már életünkben, de ilyennel, mint az alábbi videóban ritkán találkozhatunk. A dinamikus előadás csupa bájos és tehetséges előadók összességéből tevődik össze. Ráadásul, 160 férfi van egyidőben egy színpadon!

Ambassadors-of-Harmony

Hirdetés

A kezdeti felállásból egy hagyományos csapatra számítanánk, de, amint megszólal a zene, mindenki elkezd mozogni. Eddig még nem találkoztunk ilyen előadással, ahol a kórustagok, ahelyett, hogy kottát tartva úgy állnának, mint a cövek, ők mozognak és, táncolnak is, komoly koreográfiát előadva.

Az egész produkció legizgalmasabb része a végéhez közeledve történik, amikor a táncoló kórustagok, egyszercsak „elrabolják“ a karmestert, aki pár másodperc múlva egy paraván mögül teljesen átalakulva tér vissza a közönség szemei elé. Sőt a 160 férfi fekete ruhája is színes kiegészítővel bővül.

Hirdetés

Hogy hogy csinálták ezt az átváltozást ilyen rövid idő alatt? Ezzel egyidőben még egy rezesbanda is megjelenik „ a semmiből“. Fantasztikus öröm nézni ezt a csapatot, hiszen nevükhöz méltóan csupa harmónia van közöttük, tökéletesen énekelnek, és közben látványos produkciót is adnak elő.

A soktagú kórus Meredith Wilson „Seventy Six Trombones“ című művét adta elő David Wright rendezésében. Az Ambassadors of Harmony nevű csapat 1994 óta számos arany és ezüst díj tulajdonosa lett különböző nemzetközi kórusversenyeken.

Érdemes megnézi a világszerte ismert és elismert harmónia nagyköveteiről készült felvételt, amennyiben tetszett örülnénk egy megosztásnak.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek