Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb dalt jelenít meg a The Smashing Pumpkins. A Drum + Fife című felvételük mellé egy videóklipet is hoznak a srácok, mely Ahlander + Antiga rendezésében készült, és amely a háború súlyos következményeiről beszél.

The-Smashing-Pumpkins-Video

„A célunk egy olyan film létrehozása volt, melynek perspektívája lírai, mondanivalója viszont annál egyenesebb és világosabb a háborút és a konfliktusokat illetően, melyekhez mind hajlamosak vagyunk hozzászokni már ifjú korunk óta.” – vallotta a The Smashing Pumpkins szólistája, Billy Corgan, aki ezzel együtt meg is magyarázza a Drum + Fife klip mögött álló üzenetet is.

A Drum + Fife a banda legújabb lemezén, a Monuments To An Elegy-n található meg, melyet 2014. decemberében adtak ki, és amelyet a kritikusok a The Smashing Pumpkins egyik legjobb lemezének nyilvánítottak.

„Egy olyan korszakban, amikor a zenehallgatók figyelmét egyre nehezebb megragadni, Billy Corgan-nak sikerült 9 erőteljes, relatív rövid, de velős dalt hoznia. Ez az album az együttes régi rajongóinak szól, de az újaknak, akiket az Oceania lemezzel sikerült megszerezni, és talán azoknak is, akiket a ’90-es évek tartanak rabul, arra várva, hogy a zenekar az eredeti élvonalhoz térjen vissza.” – olvasható a BlogCritics-en a The Smashing Pumpkins-ról megjelent véleményben.

Te mit szólsz az együttes legújabb felhozataláról?