KezdőlapSzínesFélénken lépett színpadra, majd az egész közönséget elkápráztatta hangjával. Elképesztő! - VIDEÓ

Félénken lépett színpadra, majd az egész közönséget elkápráztatta hangjával. Elképesztő! – VIDEÓ

-

Amikor a fiú belépett a színpadra senki sem gondolta volna, hogy elképesztően szuper dolog fog történni. Kissé félénk, zavart és nagyon visszahúzódó volt. A meglepetés akkor kezdődött, amikor lassan és egyre határozottabban kezdett tökéletesen énekelni. Az angliai Got talent versenyzője, a 26 éves Calum Scott Hull városból érkezett a színfalak mögött drukkoló családjával.

calum-scott

Hirdetés

Mindenki hihetetlenül izgult érte, testvére szinte könnyekbe tört ki, annyira drukkolt bátyjának. Pedig a fiú tökéletesen énekelt, a zsűri és a közönség ledöbbenve hallgatta. Calum, Robyn Dancing On My Own című dalának érzelmes és tökéletes előadásával aratott sikert.

Érdemes meghallgatni, hiszen a hideg kiráz tőle, annyira jó. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a zsűri és közönség állva tapsolt. Sőt, mindenki nagy meglepetésére, Simon Cowell egyöntetűen megnyomta az arany gombot, mely biztos jele annak, hogy bejutott a döntőbe.

Hirdetés

Simon a négytagú zsűri nevében, míg ők állva tapsoltak, rácsapott a gombra, és ezzel mindenki nevében továbbjuttatta a fiút.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek