KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Olly Murs - Seasons

Videóklip: Olly Murs – Seasons

-

Olly Murs szerelmes, évszaktól függetlenül – legalábbis ez derül ki az énekes legújabb videóklipjéből. A Seasons című dala mellé készített kisfilmben a brit tehetség egyik rajongójának a szívébe táncolja magát, miközben a háttérben az évszakok egymást váltják.

olly-murs-video

Hirdetés

A felvétel szerzője Ryan Tedder a OneRepublic-ból, Ammar Malik és Noel Yancanella, míg a klipet Sophia Ray rendezésében készítették.

Olly zenei karrierje hatalmasat ugrott az elmúlt néhány évben. Amióta a brit X-Factorban megmutatta magát 2009-ben, három lemezt adott ki, melyet több mint 10 millió példányban adtak el világszerte. Első albuma, mely 2010-ben jelent meg, a UK Albums Chart második helyén végzett, és az év legeladottabb lemeze is volt egyben. A sikerét következő stúdiólemezével szárnyalta túl, az In Case You Didn’t Know ugyanis meghozta Murs-nek az első helyet a brit albumtoplistákban. Ezt pedig a Right Place Right Time című lemeze követte és a róla megjelent mega-sláger, a Troublemaker.

Hirdetés

Két évre rá, 2014 novemberében érkezett Olly Murs negyedik diszkográfiai anyaga, a Never Been Better. Erről az albumról hallhatjuk (és láthatjuk) most a Seasons-t, melyben a brit énekes a rendíthetetlent játssza, akit nem változtatnak meg sem az évszakok, sem a pletykák, sem pedig a hírnév.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek