Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megjelent Ciara legújabb videóklipje, melyet az I Bet című dala mellé forgatott. A felvételt Harmony Samuels szerezte, és az énekesnő Jackie című albumán található, melyet a rajongók idén májusra várnak.

ciara-i-bet-video

A 2013-ban kiadott lemeze után, mellyel Ciara-nak sikerült visszahódítania a rajongókat és a kritikusokat az ő pártjára, a fiatal énekesnőből édesanya lett, 2015-ben pedig vadiúj diszkográfiai anyagot ígér, melyet Ciara magánéletében végbement változások ihlettek.

„A legújabb lemezem címe Jackie, így hívják édesanyámat. Azért neveztem el utána az albumot, mivel én is anya lettem, és ma már az ő szemszögéből látom a világot.” – magyarázta Ciara egy interjúban, melyet az ausztrál sajtónak adott. A lemez olyan, mint amilyenre mindig is vágyott az R&B énekesnő.

„Mindig is volt egy tiszta elképzelésem arról, hogy mit is akarok csinálni, de ezúttal rendkívül precíz voltam. Úgy érzem, ez egy különleges pillanat számomra, úgy magánéleti, mint szakmai és zenei szempontból. Ezzel a lemezzel sikerült megvalósítanom mindazt, amire vágytam. El vagyok ragadtatva a hangzásától, hisz egy olyan producer-csapat állt a hátam mögött, mellyel mindig is dolgozni szerettem volna.” – lelkendezett az énekesnő a készülőfélben lévő lemezéről.

Szerinted hogy sikerült Ciara I Bet című videóklipje?