Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ed Sheeran a Rudimental-t kérte fel a Bloodstream újabb verziójának előadásához. A dal a brit énekes X című lemezén található, a mostani változtatot pedig a Rudimental következő albumán találjuk majd meg.

ed-rudimental

Míg Ed Sheeran rajongói az énekes Thinking Out Loud klipjét ízlelgetik, a fiatal előadó újabb dalt jelenít meg, a negyediket a legfrissebb lemezéről. A Bloodstream című felvételt Sheeran már 2014 júniusában megosztotta a közönséggel, de a most elkészült verzió azt egy teljesen új köntösbe öltöztette.

„A Rudimental-lal közösen előadtunk egy dalt. A felvétel valójában a lemezemen található, de most rögzítettük újra, és súlya van, nagyszerűen hangzik! Egy másik verzióját hoztunk létre a dalnak, mely a srácok új albumának a bemelegítő dala is egyben… Nagyon jó!” – kommentálta Ed Sheeran.

A Bloodstream új verzióját márciustól lehet megvásárolni az iTunes-on.

A Rudimental 11 előadóművészt jelent – a zenészek olyan kombinációját, mely egyedi stílussal ruházza fel a munkájukat. Jellemző rájuk, hogy folyamatosan új területeket keresnek, melyeken kísérletezhetnek. A kritikusok szerint a Rudimental a „drum&bass és a soul műfajok találkozása”. Ez a vonás teszi őket sikeressé és szeretetté olyan emberek körében, akik amúgy különböző műfajokért rajonganak.

Te hogyan minősítenéd a Bloodstream új verzióját?