KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Eco & Brooke Forman - Liberation

Videóklip: Eco & Brooke Forman – Liberation

-

Nem szenteltünk nekik sok figyelmet 2014-ben, mivelhogy egyik produkciójukkal sem nyűgöztek le, azonban Eco most egy olyan fantasztikus felvétellel indítja az évet, melyről nem lehet nem beszélni: a Liberation-ről van szó, mely valójában egy vocal trance kollaborálás Brooke Forman-nel.

eco brooke forman

Hirdetés

Miután az Armada Music-től a Black Hole Recordings-hoz költözött, olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Mike Saint-Jules, és kiadta a One Day című felvételét. Aztán tavaly jött a Like A Waterfall, egy JES-szel készített remix, míg most Eco az énekelt dalokat részesíti előnyben, és dalostól-videóklipestől hozza a Liberation-t Brooke Forman-nel!

Még nem tudni, hogy ez a felvétel rajta lesz-e Eco készülőfélben lévő albumán, a Wolves-on. Viszont arra rájöhettünk, hogy a Liberation egy nagyon eredeti dal, mely egyből azt juttatja az eszünkbe, hogy mennyire is hiányzott Eco! A tőle megszokott lágy basszusvonal ebben a felvételben is visszaköszön, akárcsak a Change The World vagy a Hurt című slágereiben.

Hirdetés

Brooke Forman-nek ez a második munkája a trance műfajában, miután tavaly Max Freegrant-nek énekelt a Revive (Enjoy The Pain) kedvéért. Máig Brooke-tól hallhattunk feldolgozást az Above & Beyond: Sun & Moon, illetve Justin Timberlake: Mirrors című dala után. De az Eco-val való közös munka után reméljük, többször dolgozik majd együtt trance producerekkel (is).

https://www.youtube.com/watch?v=UxQcsBXpDRc

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek