KezdőlapZeneEurovízióRácz Gergő idén is fellép A Dal-ban

Rácz Gergő idén is fellép A Dal-ban

-

Harmadjára is feltűnik A Dal-ban Rácz Gergő, aki tavaly és két éve is énekelt már a műsorban. Két éve Gergő a Csak állj mellém! című slágerével, 2013-ban pedig a Fool Moon csapattal lépett színpadra, az It Can’t Be Over című dallal. mindkét esetben a döntőig jutott.

Rácz Gergő1

Hirdetés

Rácz Gergő minden falat ledöntött, új színt hozott a hazai acapella műfajban. A Dal-ban való szereplése után, ahol testdobolással élesítették színpadi koreográfiájukat, a rádiók is elkezdték játszani az It Can’t Be Over című dalt, ezzel pedig ez lett a műfaj első rádiós slágere.

A sikernek köszönhetően Rácz Gergő és a Fool Moon ismét nekivág A Dal-nak, a cél, hogy Magyarországot képviseljék az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Hirdetés

Gergő eddig már három alkalommal képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon: 1997-ben a V.I.P. együttes énekeseként, 2008-ban Csézyvel vokalistaként, 2010-ben pedig Wolf Kati Szerelem, miért múlsz? című dalának társszerzőjeként.

Rácz Gergő nemrégiben megjelentette Timeline című egyszemélyes acappella videóját, amelynek már a folytatásán dolgozik. Mindemellett új lemezt készít, és sok más meglepetést tartogat a 2015-ös évben rajongói számára.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek