Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Beyoncé nagyon jól tudja, miként kell a rajongóit ébren tartania! Miután sorozatban kerültek fel az internetre a legújabb dalainak előzetesei, majd azok full-verziói, most az énekesnő egy videóklippel bombázza a közönségét, melyet a 7/11 vadiúj felvétele mellé forgatott.

beyonce-7-11-video

A videóklip jellege az amatőr videók stílusát hozza. A rögzítés egy hotelben zajlott, bármiféle drága dekoráció és háttér nélkül, bonyolult koreográfiától és jelenetektől mentesen, egy olyan keretben, melyből hiányoznak a költséges öltözékek. A 7/11 klipje egyszerűen csak az a kategória, melyben girls wanna have fun.

Beyoncé bolondozik, asztalokon táncol, átszambázik a hotelen, a fürdőszobán, egy pohárral a kezében és a legegyszerűbb ruhákban, a lehető legtermészetesebben, kedvenc táncosaival körülvéve. A jelenetek gyorsan váltakoznak, egyik háttérről a másikra váltva, Beyoncé pedig a lehető legjobban szórakozik, és abszolút hidegen hagyja, mi történik körülötte a világban.

A 7/11 vizuális anyaga teljesen eltér attól, amit eddig Queen B-től láthattunk, főként ha azt is figyelembe vesszük, hogy az énekesnő legújabb albumáról kiadott dalok klipjeit a legnagyobb titokban filmezték. A dal, a Ring Off-fal együtt, Beyoncé deluxe albumán kapott helyet.

Neked hogy tetszik ez a klip?