KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Pink Floyd - Louder Than Words

Videóklip: Pink Floyd – Louder Than Words

-

Megjelent a Pink Floyd legújabb videóklipje, melyet a zenekar a Louder Than Words című dalára forgatott. Lélegzetelállító képsorokkal indul a felvétel, melyeken feltűnik a Pink Floyd bárkája, ami egy véget nem érő folyón – a felhőkkel tarkított égbolton halad át.

pink-floyd-louder-than-words-video

Hirdetés

A kisfilmet Kazahsztán és Üzbekisztán határánál rögzítették, Po Powell rendező forgatókönyve alapján. Az együttes The Endless River című albumának már-már életre kelő borítóképe is itt készült, magával ragadva a közönséget a végtelen folyón.

A Louder Than Words az első dal, melyhez vizuális anyag készült a The Endless River lemezről. A felvételen David Gilmour hangját azok az epikus eseménysorok követik, melyek a banda The Division Bell című lemezének a rögzítését idézik, illetve a mínusz fokokban készített videó az Aral-tó maradványainál.

Hirdetés

A klippremier időpontja egybeesik a The Endless River avatójával, melyre a rajongóknak nem kevesebb mint 20 évet kellett várniuk. A lemez címe eredetileg The Big Spliff volt, és Rick Wright halála előtt kellett volna megjelennie. Utólag az albumot átnevezték, David Gilmour átvette a vokalista szerepét, és kiegészítette az anyagot pár új dallal olyan zenészek közreműködésével, mint Durga McBroom.

A Richard Wright emlékére kiadott lemez már megjelenése előtt rekordot döntött, ugyanis ez lett a legtöbb előfizetést begyűjtő album az Amazon-on.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek