Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lennyi Kravitz új videóklippel gazdagítja repertoárját, ezúttal a New York City című dalára forgatott kisfilmet. A zenész kihasználja az alkalmat, és kedvére barangol hőn szeretett városa, New York utcáin, megmutatva annak ismert és kevésbé ismert arcait. A felvétel Kravitz Strut című albumáról származik.

lenny-kravitz-new-york-city

Miután filmbe illő forgatókönyvvel, Anthony Mandler rendezésében elkészült a The Chamber videóklipje, azt gondolhattuk volna, Lenny ezzel pontot is tesz a 2014-es évi pályafutására. De tévednünk kellett, ugyanis az énekes nem áll le új albumának a népszerűsítésével.

A Strut című lemez A-tól Z-ig Lennyi Kravitz ujjlenyomatát tartalmazza, az hangszerektől egészen a dalszövegekig. A rögzítéskor gitáron, dobokon, billentyűkön és egyéb hangszereken is játszott, valamint producerként is bekapcsolódott a dalok kivitelezésébe. Az utolsó simításokat pedig Bob Clearmountain-ra bízta.

„Ez az lemez arra emlékeztet, amit annyira szeretek a zenében. A líceumi idők érzéseit hozza vissza. Igazi rock and roll album – helyenként nyers, máshol pedig érzelgős, de gyorsan összeforrt.” – nyilatkozta Kravitz a Strut-ról, mely összesen 12 dalt tartalmaz.

Nektek hogy tetszik a videóklip?