Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ed Sheeran hip-hopot énekel az All About It című dalban, melyet az amerikai rapperrel, Hoodie Allen-nel közösen készített. A felvételt egy humoros videóklip kíséri, Jackson Adams rendezésében.

Hoodie-Allen-All-About-It-Ed-Sheeran

Ed Sheeran továbbra is meglepetést okoz közönségének. A Thinking Out Loud című dala és a hozzá készült elbűvölő videóklipje után, mellyel egyenesen a romantikusok szívébe lopta magát világszerte, a brit zenész a vicces megközelítésre vált át. Az All About It-ben megmutatja, milyen jól tud bánni a rímekkel is, a dal rappes részletei ugyanis úgy illenek rá, mint egy kesztyű. Természetesen, ebben Hoodie Allen amerikai rapper is nagy segítségére van.

Hoodie Allen, igazi nevén Steven Adam Markowitz, 2009-től énekel, viszont debütáló albuma csak idén októberben jelent meg. A People Keep Talking című lemeze azonnal dobogóra küzdötte magát a US Rap toplistában, illetve a 8. helyet szerezte meg a Billboard 200 ranglistájában, ígéretes jövőt jósolva a 26 éves tehetségnek.

Ed Sheeran idén adta ki „X” nevet viselő albumát, mely dupla platinalemezként végezte – több mint 600 ezer példányban kelt el. Debütáló albuma pedig, a „+”, 2011 szeptemberében került a boltokba, és az első helyet szerezte meg az Egyesült Királyság toplistáiban, valamint 5-ként végezte a Billboard 200-ban.

Neked hogy tetszik ez a közös produkció?