Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csúcsformában tér vissza a Black Eyed Peas énekesnője legújabb videóklipjében, melyet a L.A. Love (La La) című dala mellé készített. Fergie fogta a baráti társaságát, és felpattant a parti-buszra, mellyel Los Angeles utcáit járta végig, miközben új dalát énekli. Mindezt tökéletes nyári hangulatban.

fergie

Az énekesnő pár meghívottat is magával visz a bulira, olyan személyeket, mint Kelly Osborne, Hilary Swank, DJ Mustard, Sevyn Streeter, valamint Sen Dog a Cypress Hilltől. Aztán a nappalt éjszakává téve szórakoznak a vidám köntösbe öltöztetett partibuszon.

A dal DJ Mustard alkotása, és Fergie szólókarrierjéhez való visszatérését jelképezi. A felvétel az énekesnő második stúdióalbumára került fel, amelynek kiadását 2015-re tervezi, azonban majd kiderül, hogy lesz-e akkora sikere, mint Fergie első szóló-lemezének, melyről a Fergalicious, Big Girls Don’t Cry, London Bridge vagy a Glamorous című nagysikerű dalokat hallhattuk.

„Kissé pszichedelikusra sikerült a videó, valószínű amiatt, hogy utóbbi időben csak ezt látom a rajzfilmekben, melyeket nézek. Ez a föld körüli utazás, melyre az autóbusz vitt, valójában egy utazás az elméd körül. Őrült ötletem volt, amikor a buszt terveztem. Eredetileg felhőkből állt volna össze, légcsavarkúpokkal, melyek valójában szemeket jelöltek volna. Tudom, furcsa képzeletem van.” – nyilatkozta Fergie legújabb videóklipjéről.

Te mit szólsz a szexi anyuka felvételéhez?