Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Formula 1-es témával rukkol elő David Guetta, a híres lemezlovas legújabb videoklipjében, a Dangerous-ban. A Rush című film hatására jött az ötlet, hogy az autóversenyzők közötti rivalitást vigye vászonra.

david-guetta-klip

A díszletben csupán annyi változást hozott, hogy a standoknál álló csapatokat gyönyörű lányok váltották fel, továbbá a pálya mentén is csinos hölgyek várják a futam győztesét.

Egyébként a teljes videoklip a versengésről szól. Két jóbarát válik riválissá a Formula 1 világában, a forgatás végterméke egy kevéssel több, mint 7 perces rövidfilmként is helytálló produkció.

A rendező Jonas Akerlund, a helyszín a spanyolországi Jerezben lévő Formula 1 pálya, David Guetta ellenfele pedig nem más, mint a Rome című sorozat ismerős színésze, James Purefoy. A végeredmény nagyon jó, a klip sikeres és rendkívül költségesnek tűnik, nagy valószínűséggel segíti majd a dalt a toplisták élére.

David Guetta új albumának első dalpremiere, a Lovers on the Sun szintén egy Sam Martin-közreműködés volt, de messze sem ért el akkora hatást, mint az előző Guetta-dalok. Ennek dacára, a DJ ígéretesnek tűnő albumot hoz, tele izgalmas együttműködésekkel.

Mit szólsz a legújabb videoklipjéhez?