KezdőlapZeneDalokDalpremier: Pitbull feat. Ne-Yo - Time of Our Lives

Dalpremier: Pitbull feat. Ne-Yo – Time of Our Lives

-

Pitbull újabb dallal promoválja következő albumát. A hagyományokhoz híven, ezúttal is egy slágergyártó zenésszel készített közös felvételt, aki nem más, mint Ne-Yo. A Time of Our Lives egy upbeat dallamokra épülő dal, melynek refrénje azonnal magával ragad, és amelyben érezhető nyomot hagy Ne-Yo zenei stílusa.

pitbull-neyo

Hirdetés

Kettejüknek nem ez az első közös produkciója, 2011-ben ugyanis kiadták a nagysikerű Give Me Everything című dalt. Az új felvételnek pedig szintén megvan az esélye, hogy szuperslágerré váljon.

A Time of Our Lives Pitbull legújabb albumáról, a Globalization-ről való, mely hivatalosan november 24-től lesz kapható. A lemez olyan rangos énekesek nevét is tartalmazza, mint Jason Derulo, Jennifer Lopez, Chris Brown vagy Sean Paul.

Hirdetés

Az albumról kiadott első hivatalos dal a Fireball volt, mely a 23. helyen végezte a Hot 100-ban, és amelyre Pitbull a 30-as évek filmvilágát idéző videóklipet készített.

Ne-Yo sem tétlenkedik, egy vadiúj lemezen dolgozik, melynek címe Non-Fiction, és amelynek premierjére várhatóan 2015-ben kerül sor.

Pit Bull Feat. Ne-Yo – Time Of Our Lives (Radio Edit) by Eli Katz on Mixcloud

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek