Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

„Fontos, hogy tudd, mi az boldoggá tenni…” kezdetű karácsonyi dallal lepi meg rajongóit Takács Nikolas az ünnepek közeledtével. A Boldoggá tenni eredeti verziója egy igazi amerikai klasszikus, a Make Someone Happy Jimmy Durantetól. Az új Nikolas-dal hallható az idei karácsonyi Coca-Cola reklámfilmben is.

Fotó: Arteriadesign/Höltzl Gergely
Fotó: Arteriadesign/Höltzl Gergely

A Coca-Cola Magyarország Nikolast kérte meg, hogy énekelje fel Boldoggá tenni című új dalát karácsonyi reklámjához, hiszen a márka nemzetközi reklámfilmjének zenéje a Make Someone Happy, a Boldoggá tenni eredeti változata.

„Mindenképpen szerettük volna, hogy a dal üzenete mindenkit elérjen, és mivel Nikolas személyisége, zeneisége, pozitív életszemlélete közel áll a márkához, megkértük, énekelje el a dal magyar változatát hazai reklámfilmünkhöz” – mondta Ferencz Enikő, a Coca-Cola szenior márka aktivációs menedzsere.

Hogy miért éppen Jimmy Durante dalára esett Nikolas választása idén karácsonykor? „Közelednek az ünnepek, és szerettem volna egy igazi klasszikus dalt feldolgozni, mindenképpen olyat, ami valóban a szeretetről szól, és aminek eddig még nem készült magyar változata.”

A dalt hamarosan játsszák a hazai rádiók, lyric video is készül hozzá, és természetesen Nikolas karácsonyi koncertturnéján és a december 28-i nagykoncertjén is hallhatja a közönség.

Takács Nikolas Boldoggá tenni című dala a Coca-Cola karácsonyi reklámfilmjében:

https://www.youtube.com/watch?v=FaD3tADOVWs&feature=youtu.be