KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Taylor Swift - Blank Space

Videóklip: Taylor Swift – Blank Space

-

Taylor Swift a hisztis, visítozó, őrülten féltékeny szerelmes bőrébe bújik legújabb videóklipje, a Blank Space kedvéért. Mihelyt azon kapja a pasiját, hogy szöveges üzeneteket írogat piknikezés közben, a felbőszülő Swift a szökőkútba dobja a férfi telefonját, majd üvöltözik vele, fenyegeti, aztán mikor magára marad, szemfestékkel tarkított könnyeket hullat a tűzhelynél.

taylor-swift-klip

Hirdetés

Taylor tökéletesen alakítja a bosszúálló, megsebzett fél szerepét, nyomatékot adva a dal minden egyes sorának. A Blank Space az énekesnő legújabb albumáról, az 1989-ről érkezik, rögtön a Shake It Off című nagysikerű felvétel után, mely ugyancsak Swift ötödik stúdióalbumát gazdagítja. Taylor Swift nem áll le, folyamatosan népszerűsíti új lemezét, melyből máig majdnem 1,3 millió példány fogyott el.

Az énekesnő a frissen forgatott videóklipért kapott már hideget és meleget is. Egyesek azt díjazták, ahogyan megjátssza az őrült féltékenyt. Mások éppen ebbe kötöttek bele, hogy Taylor a férfiak elleni erőszakot népszerűsíti. Szerinted melyik tábornak van igaza, hogy sikerült ez a produkció?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek