KezdőlapSzínesKigúnyolta a ruháját a zsűri, a végén sírva fakadt a srác hangjától...

Kigúnyolta a ruháját a zsűri, a végén sírva fakadt a srác hangjától – VIDEÓ

-

Íme itt a bizonyíték ismét, hogy nem érdemes első látásra ítélkezni. Jon Henrik Fjallgren nappal rénszarvas pásztor, szabadidejében pedig feltörekvő énekes, aki milliók szívébe lop fényt hangjával és zenéjével.

renszarvas-pasztor-tehetsegkutato

Hirdetés

Jon nemrég jelentkezett egy svédországi tehetségkutatóba, ahol olyan varázslatosan szerepelt, hogy biztosak vagyunk benne ő lett minden idők legszerethetőbb rénszarvaspásztora.

Jon pár évvel ezelőtt elvesztette legjobb barátját, a veszteség inspirálta azt a dalt, amelyben barátjáért imádkozik. Produkciója sokkolta a zsűrit, aki elsőre kétkedve fogadta a fura öltözetű férfit.

Hirdetés

A rénszarvas pásztorkodás Svédországban kis ágazat, de annál fontosabb. A helyi gazdaságra nagy hatással van, emellett a helyi kultúrához is szorosan hozzá tartozik.

Jon Henrik Fjallgren annyira megfogta stílusával és egyszerűségével a svéd nézőket, hogy ő lett a Talang Sverige 2014 győztese.

Ajánló: Ez a férfi felkapott egy követ és rádobta a befagyott tóra. Így lepődött meg attól, ami történt

Hallgassátok meg a könnyfakasztó produkcióját és ha nektek is tetszett ez a nagyszerű srác mutassátok meg előadását barátaitoknak is.

Ha az egész videót látni szeretnétek kapcsoljátok be az angol feliratot is.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek