Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A zene és a tánc tökéletes eszköz arra, hogy kifejezzük a legbensőbb érzéseinket, azokat, melyek közvetítésére a szavak sokszor kevesek. Az alábbi igencsak megható és érzelmes videó úgy magával ragad, hogy közben már-már teljesen megfeledkezünk, hogy a táncospár női tagja kerekesszékben ül.

alex_jacqueline_glijn

Az érzelmek kifejezésénél nincsenek akadályok, teljesen mindegy, hogy valaki kerekesszékhez kötött. A lényeg, hogy őszintén megnyíljon, és a belső tisztaságot, szeretet sugározza. A testi fogyatékosság nem szab gátakat abban, hogy valaki a legmagasabb művészi szinten bontakozzon ki.

Alex és Jacqueline Glijn egy holland páros, csodálatosan és tökéletesen táncolnak, azonban más párokkal ellentétben Jacqueline tolószékhez van kötve. De ez látszólag nem akadályozza őt abban, hogy kecsesen és légies könnyedséggel táncoljon. Alex úgy forog körülötte, mint egy gyűrű, gördülékeny és elvarázsoló mozdulatokkal olvadnak egymásba.

Ajánló: 16 év házasság után ez a férfi még mindig tudja hogy lepje meg feleségét – VIDEÓ

Szemükben csupa csillogás, ragyognak a boldogságtól, és érződik a tökéletes harmónia, sugárzik az egymásra hangoltság. Látszik rajtuk a tánc iránti rajongás és elkötelezettség, és az, hogy szívvel-lélekkel csinálják.