Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vastag Csaba vasárnap este szívesen megnézte volna élőben öccsét, Vastag Tomit, a Sztárban sztár adásában, azonban Majka múltkori beszólása miatt az RTL Klub nem kockáztatott, írj a Blikk.

vastag-csaba

Vastag Tomi bátyját, Csabát alakította tegnap este a TV2 szórakoztató műsorában, ezért bátyja szeretett volna jelen lenni a stúdióban, ahogyan Tóth Gabi is tette, amikor nővére őt alakította.

“Tóth Gabi engedéllyel vett részt a felvételen, a TV2-vel volt egy megállapodásunk. Elmondták, nem fognak említést tenni arról, hogy ő is ott van, nem érdekük az, hogy a jelenlétét promózzák, csak a testvérét szeretné megnézni magánemberként. Ennek ellenére körülbelül az első öt percben Majka bemondta, hogy üdvözli a nézőtéren Tóth Gabit. Nem látom értelmét annak, hogy egyezkedjünk Csabáról” – mondta el kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A TV2-nél másképp emlékeznek:

“Tóth Gabival kapcsolatosan semmiféle hivatalos kérés nem érkezett a TV2-höz az RTL Klubtól. Nővére, Vera kívánságát respektáltuk, és egyetlen képkockán sem szerepelt. Amit tehát ígértünk, maradéktalanul be is tartottuk” – mondta el Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Tomi ennek ellenére jól szerepelt a műsorban, így jövő héten is találkozhatnak vele a nézők. A sztárban sztár videóit megnézheted itt.