Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindenkinek van álma, ideálja sőt példaképe is, akivel legalább egyszer életben szeretne találkozni. Amikor valamit nagyon akarsz képes vagy elérni, természetesen akkor ha keményen küzdesz érte.

charice-celine-dion

Ilyen álma vált valóra a Fülöp-szigeteki énekesnőnek, aki példaképével, Celine Dionnal találkozott, sőt duettet is énekelt vele. Az izgalmak láthatóak voltak, de szereplése feledhetetlen lesz mindenki számára.

Charmaine Clarice Relucio Pempengco, akit mindenki Charice-ként ismer, 1992-ben született Lagunában, a Fülöp-szigeteken. Mindig is rajongott Celine Dionért és annak csodaszép hangjáért. Egyik legnagyobb álma az volt, hogy személyesen is találkozhasson a kanadai énekesnővel és hogy egy színpadon énekeljen vele.

Amikor Charice kislány volt, édesanyja a konyhából egy kellemes, érzelmes hangot hallott, a hang pedig tökéletesen hasonlított Celine Dion hangjára. A nő azt hitte, hogy a „My Heart Will Go On” a rádióban szól, de amikor meglátta, hogy tulajdonképpen lánya énekel a földbe gyökerezett a lába.

Charice félék lány, így nem csoda, hogy reszketett, amikor Celine Dionnal találkozott. Az énekesnőnek nagyon megtetszett a lány hangja, ezért meghívta, hogy vele együtt énekeljen a világ egyik legimpozánsabb színpadán, a new yorki Madison Square Gardenben.

Charice együtt lépett színpadra az énekesnővel, hogy előadja a „Because You Loved Me” dalt, amellyel igencsak meghatotta a közönséget és könnyeket csalt anyukája szemébe.

Mindenképpen érdemes megnézni ezt a csodálatos duettet, és ha tetszett mutasd meg barátaidnak is.

https://www.youtube.com/watch?v=FnhPBH48CWo