Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szerződést kötött a TV2 és Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házigazdájaként a képernyőn.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Hatalmas meglepetést okozott ma Ördög Nóra és a TV2, a csatorna sajtóközleményben jelentette be, hogy az RTL Klub legismertebb műsorvezetője ősztől átigazol a csatornához és ott folytatja karrierjét.

– Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot – mondta György Bence, a TV2 program és hírigazgatója.

A műsorvezetőnő jelenleg második szülésére készül, de ősztől teljes erőbedobással és megújult erővel tér vissza a TV2-n.

– Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal! – mondta Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője.