Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Coca-Cola a világ egyik legnépszerűbb üdítőitala, és egyben brandje is, hiszen milliók szürcsölik naponta az édes karamelizált ízű hűsítőt, de a flakonok sok esetben a szemeteskukában végzik. De most a gyártó gondolt egy ötleteset, hogy ne menjenek „kárba” a műanyag üvegek, 16 féle hasznos dolgot is lehet készíteni belőle és ehhez a fejlesztéseket ők maguk találták ki.

coca-cola-2nd-life-hed-2014

Ilyen például, ha a háziasszonyok virágaik permetezésére használnák az üveget, vagy a gyerekek számára buborékfújóka készülne, amellyel egész nap játszanának a kicsik. A gyártó tájékoztatása szerint összesen 16 különböző eszközt fejlesztettek ki, amelyeket otthon, praktikusan használhatnak az emberek, írja a Twice.hu.

Ez az ötletesség mellett azért is nagyszerű, mondják, mert ezáltal kevesebb flakont dobnak ki és így a környezetvédelem terén is nagy előrelépés történhet. Az üvegek tetejére dugóként felcsavarható eszközök segítségével palackunk hirtelen vízi pisztollyá változhat, de a gyerekek meg is hegyezhetik a ceruzáikat.

A kampány neve a Coca-Cola 2nd Lives, azaz a kóla utóélete, amely egy rendkívül jó reklámfogás, hiszen ezáltal még inkább életünk részévé válik az óriáscég márkája.

https://www.youtube.com/watch?v=rWgCQgzJOU4