KezdőlapHírekKönnyekig hatódsz ha megnézed a sérült lányával táncoló apukát

Könnyekig hatódsz ha megnézed a sérült lányával táncoló apukát

-

McKenzie Carey szinte olyan, mint a legtöbb tizenkét éves kislány. Imádja a Froezent, a rózsaszín a kedvenc színe és táncolni is szeret. De sajnos McKenzie egy gyógyíthatatlan betegségben szenved.

mckenzie

Hirdetés

McKenzie, aki Dallasban él, mitokondriális betegségben szenved, ami 15 hónapos korában derült ki nála. Egyedül képtelen enni, járni és csak pár szót tud kiejteni. A mitokondriális betegség károsítja az agy, a máj, a szív, az izmok, a vesék sejtjeit és az endokrin rendszert. Egyelőre nem ismert a gyógymód.

A kislány szülei mindig is azt akarták, hogy normális életet éljen, ezért mindent megtettek, hogy boldog legyen. Így a táncnak is hódolhat, ebben pedig édesapja segít.

Hirdetés

Nemrég egy videó is felkerült a kislány szerepléséről, édesapjával nagyszerű teljesítményt nyújtottak, bevallom már az első percekben elöntötte a szemeimet a könny.

Ajánló: Mindenkit ledöbbentett a túlsúlyos férfi tánca – Megdöbbentő VIDEÓ

„Amikor abbahagytuk a táncot mindenki percekig tapsolt, voltak vagy 500-an a teremben.” – mondta az apuka, Mike.

A videó hatalmas siker lett a YouTube-on, eddig több mint 4 millióan látták. A videónak köszönhetően 77,000 dollár gyűlt össze egy adományokat gyűjtő weboldalon, amelyet a család a lakásuk felszerelésére költ, azt szeretnék ha McKenzie könnyebben élhetne és közlekedhetne a családi házban.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek