Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lupita Nyong’o-t választotta idén a világ legszebb nőjének a People magazin. A 31 éves színésznő a 12 Év Rabszolgaság című filmben nyújtott alakításáért kapott Oscart idén.

lupita-people

Hatalmas bóknak tekinti a People magazin kitüntetését Lupita Nyong’o, aki a 12 Év Rabszolgaság című filmben nyújtott alakításáért megkapta 2014-ben A legjobb mellékszereplőnek járó Oscart.

Lupita Nyong’o Mexikóban született, Kenyában nőtt fel, a Yale Egyetemen végzett színészszakon. A színésznő játszott a “Shuga” című sorozatban, amelyet az MTV készített, a 12 Év Rabszolgaság volt az első egész estés alkotása.

A csodaszép színésznő nemrég a francia Lancôme arca lett, mindezek mellett minden megjelenése Hollywoodban nagy visszhangot kelt, eleganciájával feltornázta magát a legelegánsabb nők listájára, számos divatmagazin címlapján szerepelt már.

Actress Lupita Nyong'o arrives for the the 17th Annual Hollywood Film Awards Gala, October 21, 2013 at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California  AFP PHOTO / Robyn Beck        (Photo credit should read ROBYN BECK/AFP/Getty Images)

Ez a People magazin 25-ik kiadása, amelyben felvonultatja az év legszebb nőit. Az első kiadásban Michelle Pfeiffer kapta a címlapot, 1990-ben, míg Julia Roberts négy alkalommal nyerte el a címet. Ugyanakkor Halle Barry 16 alkalommal került fel a listára, egyszer el is nyerte a legszebb nő címet.

Tavaly Gwyneth Paltrow nyerte el a világ legszebb nője címet.