Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát. Az ifjúsági és zenecsatorna idén is Magyarország legnépszerűbb és legtehetségesebb előadóit gyűjti össze, hogy több hónapon keresztül tartó online szavazás keretében kiderüljön, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei.

inna

Az elmúlt évek sikerei után a VIVA még jobban ráerősít, így idén két európai szupersztárt is meghívott, hogy a díjátadón fellépjenek. Június 11-én Inna, a dögös popdance előadó és a jóképű svéd Ola Svensson gondoskodik róla, hogy felejthetetlen legyen a buli a Papp László Budapest Sportarénában.

Az idei gála mindennél látványosabb és izgalmasabb lesz, így a VIVA nem egy, hanem rögtön két világsztárt is elhoz június 11-én: milliós rajongótáborral rendelkező előadók adnak élő koncertet hazánkban a VIVA Comet színpadán.

2014 nyara dögösen kezdődik majd! A feltűnően csinos popdance előadót, Innát a rádióhallgatók számos slágeréről ismerhetik. Az egyik legnépszerűbb nemzetközileg megjelenő napilap, a Guardian egyenesen Románia legmenőbb exportjának nevezi az énekesnőt, akinek az elmúlt években szinte minden dala a listák elején tanyázott világszerte, így Magyarországon is. A szexi popsztár karrierje 2008-ban indult, amikor “Hot” című slágere végigtarolta Európát. Inna egy évvel később a román MTV Music Awardson négy díjat is elhódított, klipjei pedig már a 200 milliós nézettséget közelítik az interneten. A “Love”, a “Sun Is Up”, a “Deja Vu”, és az “Amazing” olyan dalok, amelyek idehaza is hatalmas sikert arattak, a “Hot” és a “Love” a Mahasz Dance top 40 listáját is hetekig vezették. Legújabb felvétele a “Cola Song”, amely az idei nyár egyik nagy slágere lehet.

Ola @ RixFM Festival 2012

Ola Svenssont, a 7 platinalemezes és aranylemezes svéd csillagot 2008-ban Grammy-díjra is jelölték. “Natalie” és “I’m In Love” című dalai világsikerre tettek szert, az itthoni slágerlistákon is sokáig szerepeltek az élvonalban. A jóképű énekes hangja még az S.O.S. Szerelem című magyar filmben is felcsendült korábban. A két sztár exkluzív show-ja kapcsán a szervezők nagy érdeklődésre számítanak.

Június 11-én összecsapnak a magyar zenei világ legjobbjai, a tavalyi évhez hasonlóan a VIVA “A legjobb férfi előadó”, “A legjobb női előadó”, “A legjobb együttes”, “A legjobb új előadó” és “A legjobb videoklip” kategóriákban keresi a legsikeresebb énekeseket és zenekarokat. A díjátadón jelölést kapott többek között a szemtelenül fiatal Bogi, az amerikai klubok hangulatát hazánkba varázsoló Király Viktor, a hipszterkirály ByeAlex, és a tinik egyik kedvenc csapata, a Children of Distance is. A sztárvendégek mellett élőben lép fel a VIVA Cometen Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi, Király Viktor és sokan mások.