Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az énekes újabb helyszínekkel bővítette európai turnéját, november 2-án a magyar rajongók is láthatják végre a BudapestArénában!

michael-buble

Michael Bublé már bemutatkozó anyagával, a 2001-ben megjelent BaBalu-val bekerült a kanadai és a brit albumlista első tíz helyezettje közé, a világhírnevet pedig négy évvel későbbi It’s Time című lemeze hozta meg.

A Call Me Irresponsible (2007) a brit és az amerikai listát egyaránt vezette, a 2009-es Crazy Love három nap után állt az amerikai lista élére és két hétig ott maradt. Három évvel ezelőtti karácsonyi CD-je, a Christmas öt héten át szerepelt az amerikai Billboard lista tetején, legutóbbi, 2013-as munkája, a To Be Loved zsinórban negyedik listavezető albuma.

A négyszeres Grammy-díjas énekes, dalszerző még csak 38 éves, de már több mint 50 millió albumot adott el, koncertjei világszerte telt házzal zajlanak, 2010-2012-es turnéján több mint 2 millió rajongó látta műsorát.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét útra keltünk és énekelhetek a rajongóknak…eltartott egy ideig, de kipihentük magunkat és újra készen állunk rá, hogy óriási bulit csapjunk minden este a színpadon” – nyilatkozta a turné kapcsán Bublé.

Mr Michael Bublé végre Budapestre tart, eddigi leglátványosabb showjával. Ne hagyjátok ki!

Jegyértékesítés március 21-én reggel 6 órától a www.ticketpro.hu és a www.eventim.hu oldalakon keresztül
Hivatalos rajongói klubtagok számára elővásárlási lehetőség március 18. és 21. között.