Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A volt romantikus énekesnő a hatodik hónapban jár, azonban sajnálatára egyedül várja kisbabáját. Párja október óta egy hajón dolgozik. Családja azonban mindvégig mellette áll. Kunovics Katinka érzéseiről és állapotáról beszélt.

katinka

Katinka az RTL Klub 8:08 Minden Reggel című reggeli műsorának volt a vendége, ahol elárulta eleinte nehezére esett külön lenni a párjától, aki október óta egy hajon dolgozik, de szerencséje van, hiszen a családja mellett áll, és mindenben segít.

A Romantic egykori énekesnője egy hondurasi fiúba lett szerelmes, akivel egy hajón ismerkedett meg, azóta tart a szerelem, olyannyira, hogy Katinka első gyerekét hordja a szíve alatt.

Kunovics Katinka már a baba nemét is tudja, kislánya lesz.

“Ő is Katalin lesz. Nálunk mindenki Katalin. Anyukám, én, a nagynéném, az unokatesóm… Mindenki Katalin.” – mondta az énekesnő a kislány névválasztásáról.

A pici már most jó zenei ízléssel rendelkezik, az viszont még nem biztos, hogy Katinka és párja Magyarországon maradna, vagy külföldre költözne, azt viszont tudja, hogy Hondurasba nem szívesen költözne.