Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nemrég arról számoltam be nektek, hogy Jáksó László lesz a Szombat Esti Láz egyik zsűritagja, Esztergályos Cecília és Keleti Andrea oldalán, nemrég az is kiderült, hogy a negyedik zsűritag nem más, mint Csonka András.

csonka_andras

2014 tavaszán újra a táncé lesz a főszerep az RTL Klub képernyőjén. A Szombat Esti Láz nemcsak a műsorvezető Ördög Nórának lesz a szülés utáni nagy visszatérése, de a zsűritagok közül ketten, Esztergályos Cecília és Keleti Andrea is a régi szerepében látható majd a sok újítással és meglepetéssel jelentkező táncos showműsorban. Arra a kérdésre, hogy hogy bírják ki ülve, táncolás nélkül az adásokat, a színművésznő viccesen azt mondja, „nehezen, le vagyunk gipszelve”.

Persze az éremnek van egy másik oldala is. „Mi látjuk a táncpárok karikás szemét is”, kezdi Keleti Andrea. „Ez egy nagyon hosszú folyamat, amibe belekezdnek a táncosok, mire az adásig érnek, több mint száz óra gyakorlás lesz mögöttük”.

A hölgyek mellett a zsűriasztalnál Jáksó László és Csonka András foglal majd helyet. Esztergályos Cecília saját bevallása szerint fiának tekinti Andrást, aki a műsor második szériájának győztese volt Keleti Andrea párjaként, tavaly pedig a házigazda szerepében is kipróbálhatta magát Lilu oldalán.

Jáksó László beszámol a rövid táncos múltjáról