Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Valódi időutazás a ’80-as évek klub- és rádióslágereivel hajnalig; sztárvendég a nálunk is népszerű Ken Laszlo! A művész neve megtévesztő lehet: nem magyar, bár ez a Komjáthy György vagy B. Tóth László műsoraiban szinte állandó találgatás tárgya volt. 1984-ben, az italo disco (így nevezték a Modern Talking másik világát Olaszországbeli művészekkel, ami nem összetévesztendő az olasz slágerzenével) európai indulásakor a nálunk is nagy sikernek örvendő “Hey Hey Guy“-jal befutott művész később évente legalább egy slágerrel a rádiókat, klubokat és diszkózenei rajongókat örvendeztette meg. Sorra jöttek a slágerei: “Tonight“, “Don’t Cry“, “Glasses man” és a nálunk is hihetetlenül népszerű, DJ-k által “számolós nótának” elnevezett “1.2.3.4.5.6.7.8.“.

140321-ken-laszlo-flyer

Ken Laszlo – akinek neve egyébként a “Casablanca” című filmből ered – kiváló hangi adottságaival nemcsak saját művésznevén énekelt: megközelítőleg 180 álnévvel rendelkezett, amellyel a teljes távol-keleti diszkópiacot meghódította. Lemezeiből több millió fogyott világszerte az elmúlt 30 év alatt, ráadásul munkásságában ma is aktív!

Ken Laszlo nevét és dalait a hazai nagy italo disco és 80’s disco rajongók mind ismerik, így első budapesti fellépése 2014. március 21-én, pénteken egy olyan régen várt momentum, mely sokak számára egy álom beteljesülését jelenti!

Az eseményre a RE-MIX Retro Disco Clubban kerül sor, és a fellépés előtt 22.00 órától, illetve azt követően hajnalig csak és kizárólag a ’80-as évek disco slágereire lehet bulizni olyan előadók dalaival, mint a Twins, Fancy, Joy, Bad Boys Blue, London Boys vagy épp a Modern Talking..hogy csak a legnagyobbakat említsük.

Az esemény létrehozója egyébként a Magyarországon és a régióban is megjelentetett legtöbb 80’s retro disco CD albumok kiadója és kitalálója, Hargittay Gábor (Hargent Media), aki például Fancy-t elsőként hozta hazánkba fellépni, valamint 2009-ben a Petőfi Csarnokban több előadó mellett az eredeti Bad Boys Blue-t állította színpadra.

Az eseményre szóló belépő korlátozott számban és tényleg “retro áron” (3.990 Ft) áll rendelkezésre, amely rendkívüli ajándékként magában foglal egy KEN LASZLO új válogatásalbumot, amelyet a szervezők a helyszínen adnak át minden résztvevőnek.