KezdőlapHírekIzgalmas zenei és gasztronómiai kalandozásra invitálja Szabó Mariann and the FAT Groove!...

Izgalmas zenei és gasztronómiai kalandozásra invitálja Szabó Mariann and the FAT Groove!

-

Szabó Mariann nevét legtöbben alighanem a 2010-es X-Faktor versenyéből ismerhetik. Az énekesnő öt éve már, hogy a Groove zenekar frontasszonya, idén pedig egy izgalmas zenei és gasztronómiai kalandozásra invitálja a kedves közönséget a csapat!

FatGrooveesagitarosok

Hirdetés

A banda ugyanis egy különleges, négy állomásos koncertsorozattal készül a funk-pop-jazz kedvelőinek, amikor is minden alkalommal egy-egy fantasztikus gitárost látnak vendégül. Február 12-én Alaitner András, március 12-én Gál Csaba Boogie, április 9-én Tóth Dávid, május 14-én pedig Halper László lép színpadra a harmónia jegyében.

„Új év, új név (Szabó Mariann and the FAT Groove-szerk.), de a csapat és a lendület a régi. Reméljük, hogy a vendéggitárosok és ez a különleges együttműködés új köntöst ad majd nekünk. Azt hiszem, kicsit felpezsdül majd a Groove élete, mivel gyakoribbak lesznek a próbák és új dalokat kell megtanulnunk, hiszen a programba mindenképpen be szeretnénk tenni a gitárosok saját számait is. Szerintem minden koncerten érdemes lesz ott lenni, hiszen mindig valami újat, friss stílust mutatunk majd. Várunk hát sok szeretettel mindenkit az Almáriumban.” – árulta el Szabó Mariann a szerda (2013.02.05) délelőtti sajtótájékoztatón.

Hirdetés

Boldogsághormon

További különlegesség, hogy az Almárium Gasztro Jazz & Blues varázs-cukrászüzeme egy titokzatos édességet készít el a koncertsorozat mellé, amelyet csupán ezeken a fellépéseken érhetnek el az étlapon a vendégek. A Smooth Chocolate-ban egy 2600 éves eldugott, gondosan őrizgetett recept, esszencia lelhető fel, amely a Ló évében elhozza az igazi Boldogságot a fogyasztó számára.

Egy szelet boldogsághormon zenében és gasztronómiában egyszerre! Kell ennél több?

Élj még című saját szerzemény:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek