Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Ivan & The Parazol, az egyik legnépszerűbb fiatal zenekar az elmúlt évben két amerikai fesztiválon is játszott. A másodikról, azaz a New York-i CBGB Fesztiválról egy kisfilm is készült, melyet most egy exkluzív rendezvény keretein belül mutatnak be a közönségnek.

423712_409355899124534_865863160_n

A 2014. január 23-án, a budapesti Muzikum Klubban tartandó esemény afféle igazi rajongói klubest lesz. Elsőként az amerikai útinaplót tekinthetik meg a nézők.

„A filmet – mely egy klasszikus road movie – a “Take my hand” című klipünket rendező Bőgi Máté készítette. Az utunk során mindenhol forgattunk, például a brooklyni lakásunk előtt, Manhattan utcáin, vagy éppen abban a klubban, ahol játszottunk. Beszélgetünk egymás között, és közben elmondjuk, hogy mi történik velünk, mesélünk az élményeinkről. Érdekes nézőpont ez a film és szerintem jól bemutatja azt, hogy mit csináltunk kint.” – meséli Vitáris Iván énekes.

Simon Bálint dobos hozzáteszi: – „Különleges helyet foglal el ez a kisfilm a szívünkben, hiszen egy olyan remek szakaszát konzerválja a karrierünknek, amire mindig emlékezni akarunk és most a film segítségével fogunk is.”

A filmvetítés után színpadra lép a zenekar, és természetesen a koncertnek is lesz különlegessége.

„Ezen a bulin utoljára eljátsszuk elejétől végéig a Mama don’t you recognize Ivan & The Parazol? című album anyagát, egyfajta lemezbúcsúztatóként.” – árulja el Iván.

Az eseményen kapható lesz egy fotóalbum is, mely ugyancsak a frontember ötletéből készült.

„Nagy álmom vált valóra ezzel a limitált példányszámban gyártott, csak a koncert napján és helyén kapható fotóalbum-könyvvel, amelyben az USA-turnéinkat megörökítő képek vannak, nagy részben a saját fotóim. Az album különlegessége, hogy kézzel írva kommentáltuk is a képeket, leírtunk élményeket, szóval egy igazán különleges dologgal ajándékozzuk most meg a rajongóinkat!”

A koncert után pedig, ahogy Bálint ígéri: – „Együtt fogunk tortázni az ott megjelent emberekkel!”

A zenekar egyébként gőzerővel készíti az új albumot és bizakodóan tekint a 2014-es év elé:

„Jó úton haladunk az álmaink elérése felé, nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fog hozni ez az év. Folytatjuk a kemény munkát és a kemény bulizást is.” – mondja Bálint, Iván pedig ennyivel egészíti ki: „2014 a bizarrság éve lesz. Érkezik az új lemez, ami remélem nagyon fog tetszeni az embereknek!”

IVBDAY_A3_D

Ivan & The Parazol 4. születésnapi koncert, filmvetítés és könyvbemutató
Muzikum Klub és Bisztró
Budapest, VIII. Múzeum u. 7.
2014. január 23. este 8 óra
Jegyek elővételben limitált számban már kaphatók a helyszínen!