Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Apple nemrég bejelentette, hogy a BEYONCÉ lett minden idők leggyorsabban fogyó albuma az iTunes áruház történetében, a maga példátlan 828,773 eladott példányával, mindössze 3 nap alatt. A BEYONCÉ szintén megdöntötte az első hét során legtöbbet eladott album rekordját az USA-ban 617,213 példánnyal és világszerte óriási sikernek bizonyult, első helyet elérve 104 országban.

beyonce

A nevét viselő BEYONCÉ az énekesnő ötödik studióalbuma, amit világszerte csak és kizárólag exkluzívan az iTunes áruház számára tett elérhetővé a Parkwood Entertainment és a Columbia Records / Sony Music kiadó december 13-án. Az énekesnőről elnevezett lemez a művésznő első vizuális albuma. A BEYONCÉ 14 új dalt és 17 lenyűgöző képi világú, provokatív videóklipet tartalmaz, melyeket a világ minden pontján forgattak Houstontól New York City-n keresztül Párizson és Sydney-n át Rio de Janeiro-ig, a lemez megjelenését megelőzően. Az album Beyoncé legnagyobb első heti eladását produkálta.

Az iTunes áruház a világ legnépszerűbb zenei áruháza 26 millió dalt magában foglaló katalógusával és jelenleg 119 országban elérhető. Az iTunes áruház a legjobb módja az iPhone®, iPad®, iPod®, Mac® és PC felhasználóknak, hogy legálisan fedezzenek fel, vásároljanak és töltsenek le zenét online. Az iTunes áruház minden dala az Apple egyedi, másolásvédettség-mentes iTunes Plus® nevű formátumában, magas minőségű, 256 kbps-os AAC kódolással rendelkező fájlként kapható, és gyakorlatilag megkülönböztethetetlen az eredeti felvételektől.