Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2013. november 30-án 17:00 és 20:30 órai kezdettel Janicsák Veca a RaM Colosseumban a nagy érdeklődésre való tekintettel 2 előadást is ad új, szeptemberben megjelent, listavezető albumának dalaira és legnagyobb slágereire épített szimfonikus koncertjéből.

Janicsák Veca_Mennyit adsz a lelkemért_Single

A szeptember 12-én megjelent album megjelenése hetében a Mahasz albumeladási lista élén nyitott.

A lemez első kislemezdalát, a Mennyit adsz a lelkemért-et a rádiók is nagy előszeretettel játsszák. A Mahasz hivatalos Rádiós listáján a 30. helyet, az Editors’ Choice listán a 23. helyet érte el eddig úgy, hogy ezidáig több, mint 1500-szor csendült fel ez a kiváló dal a rádiókban.

A dalhoz nagyon hangulatos lyric videó készült, melyet már 170.000-szer néztek meg a rajongók a YouTube-on:

Vecáék október 8-án kezdték meg a nagyzenekari próbákat, melyről a SONY HDR-MV1 zene- és videó rögzítő HD kézikamera tesztjének keretében zseniális élő videók készültek:

A szimfonikus zenekari átiratokat az Artisjus-díjas Szűcs Norbert készítette és a Dohnányi Zenekar kiválóságaiból összeállított zenekar szólaltatja majd meg 2013. november 30-án 17:00 és 20:30 órai kezdettel. Természetesen a szimfonikus zenekar mellett Veca rock zenekara is közreműködik a dupla koncerten. A műsorból az Édes szavakkal című új album dalai mellől nem hiányozhatnak Veca nagy slágerei és a karrierdefiniáló feldolgozások sem. A dupla előadás igen komoly terhet ró Vecára és a zenekarokra, de a nagy érdeklődésre való tekintettel október közepén a szervezők kénytelenek voltak meghirdetni a második – délutáni – előadást.