Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Megasztár utolsó szériájában szerzett országos ismertséget magának a karakteres hangú Szakos Andi, aki egyáltalán nem tétlenkedik a verseny vége óta: a 2012-es évet Caramel stábjával koncertezte végig, így hatalmas színpadi gyakorlatra tett szert.

szakos-andi-4

2013 év elején nagyot változott az élete, hiszen külföldre költözött, és első szólóalbumán dolgozott. Magánéletében is komoly fordulat állt be, hiszen a párkapcsolata véget ért, és Andi igyekezett minden fájdalmat a zenélésben kiélni: szakítása ihlette vadonatúj dalát is, mely a “Képmás” címet kapta. Az énekesnő nyár elején kérte fel Majkát arra, hogy debütáló dalában közreműködjön, a rapper pedig örömmel tett eleget a kérésnek, hiszen a tehetségkutató versenyben is Andinak szurkolt. Az új dal kapcsán először együttműködő páros a TV2 Aktív című műsorának kamerái előtt is mesélt a közös munkáról, az interjú pedig ide kattintva megtekinthető.

A “Képmás” című felvételt bemutatkozása óta hatalmas érdeklődés övezi: mindössze néhány napja megtekinthető az énekesnő YouTube-csatornáján, de máris közel jár az 50 ezres megtekintéshez. A dalhoz tartozó klip a hazánkban méltán elismert Indián nevéhez fűződik; egyedi látványvilágának és sajátos hangulatának köszönhetően garantált, hogy aki egyszer látta újra megnézi, vagy megosztja ismerőseivel is.

Szakos Andi feat. Majka – Képmás

http://www.youtube.com/watch?v=QG7acsSw958&feature=youtu.be

A rádiós szerkesztők is felfigyeltek Szakos Andi debütáló albumának címadó dalára, így a “Képmás” a rádiók meghódítását is elkezdte – Majka rapbetétjének köszönhetően pedig még szélesebb rajongótábor zárhatja szívébe az újdonságot.