Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Eredeti hangok: Amanda Seyfried, Colin Farrell, Jason Sudeikis, Josh Hutcherson, Aziz Ansari, Beyoncé Knowles, Christoph Waltz, Pitbull. Zene: Danny Elfman. Fényképezte: Renato Falcão Látvány: William Joyce. Írta: Tom J. Astle, Matt Ember,

James V. Hart, William Joyce, Daniel Shere.

Rendezte: Chris Wedge.

Epic

Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek – mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik.  Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot…és a miénket.

A Jégkorszak-filmek és a Rió alkotói lenyűgöző erdei világot teremtettek, ahol az emberfaj képviselői találkoznak az ismeretlennel – és megpróbálnak alkalmazkodni hozzá.

A szemkápráztató látványosságot kínáló 3D-s kaland gyerekeknek és felnőtteknek egyszerre szól – hisz a látványosságot kaland és humor teszi teljessé.

http://www.youtube.com/watch?v=GvyM8-4yKAA

http://www.youtube.com/watch?v=rZtca4emDzY

Mozibemutató: 2013. május 23.

Eredeti cím: Epic

Színes, szinkronizált amerikai animációs fantasy

Gyártó: Blue Sky Studios, 20th Century Fox

Korhatár: 6E