KezdőlapHírekByeAlex számát már közel kilencszázezren látták a YouTube-on

ByeAlex számát már közel kilencszázezren látták a YouTube-on

-

Majka, Radics Gigi, Caramel és ByeAlex számai voltak a tél legnézettebb magyar zenés videói a YouTube-on az Artisjus negyedévente megjelenő toplistája szerint. A Dal győztes számát három hét alatt közel kilencszázezren látták a videomegosztó portálon.

ByeAlex

Hirdetés

A Majka & Curtis & BLR-trió Belehalok című dala már egy éve vezeti az Artisjus YouTube toplistáját. A csütörtökön közzétett téli rangsor szerint a számra december elejétől február végéig több mint 2,7 millióan kattintottak rá a videómegosztón.

A listán a negyedik helyet elfoglaló ByeAlex február 9-én feltöltött Kedvesem című számát három hét alatt több mint 850 ezren nézték meg a portálon, és az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület közleménye szerint jó esélye van arra, hogy a tavaszi rangsorban már dobogós lehessen. A 28 éves dalszerző-énekes március elején nyerte meg a számmal A Dal című válogatóversenyt, így ő képviseli Magyarországot a májusi malmői Eurovíziós Dalfesztiválon.

Hirdetés

A népszerűségi sor második helyére Radics Gigi Vadonatúj érzés című videója került, amelynek magyar és angol nyelvű klipjére összesen 1,8 millióan voltak kíváncsiak. A téli szezon harmadik helyezettje Caramel Jelenés című száma lett 930 ezer feletti megtekintéssel.

A toplista a 2012-13-as téli szezontól csak az eredeti zenei alkotásokat veszi figyelembe, a paródiákat külön kategóriában rangsorolták – ismertette az Artisjus közleménye.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek