KezdőlapKoncertekElmarad a Billy Talent február 4-i koncertje az A38 Hajón

Elmarad a Billy Talent február 4-i koncertje az A38 Hajón

-

billy-talent

Az A38 Hajó sajnálattal tudatja, hogy a Billy Talent zenekar európai koncertkörútjának nagy része, benne február 4-i budapesti fellépése az együttes egyik tagja közeli rokonának halála miatt elmarad.

Hirdetés

A menedzsmenttől határozott ígéretet kaptunk arra, hogy a koncertet egy nagyon közeli időpontban megtartják, amire a február 4-re szóló, már megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek. Az egyeztetések most folynak, és az új időpontot előreláthatóan napokon belül nyilvánosságra hozzuk.

A Billy Talent tagjainak részvétünket fejezzük ki, a közönségtől pedig elnézést és megértést kérünk. Alább olvasható Benjamin Kowalewicz, a zenekar énekesének közleménye:

Hirdetés

„Kedves mindenki!

Három tetoválás van az alkaromon: Barátok, Család és Zene. Számunkra e három a legfontosabb. Elvesztettünk valakit, aki nagyon közel állt hozzánk, és az elmúlt hét volt életünk legszürreálisabb hete. Nem vagyunk és az elmúlt húsz évben sosem voltunk olyasfajta zenekar, amelyik csak úgy lemondja a koncertjeit, de az adott körülmények között le kell mondanunk a turnénk hátralévő részét. Nehéz döntés volt ez, és sosem hagynánk magára a közönségünket, de őszintén érezzük, hogy most a barátaink és családunk mellett kell lennünk. Ígérjük, kárpótolni fogunk titeket. Miénk a világ leghűségesebb rajongótábora, és mi mindig mellettetek állunk, ahogy azt is reméljük, hogy most ti is mellettünk álltok, amikor szükségünk van rá.

Még egyszer, teljes szívünkből sajnáljuk, de ebben a helyzetben szeretteink mellett a helyünk.

Éljetek és szeressetek tiszta szívből!

Ben”

A február 4-i koncertjegyek szükség esetén visszaválthatók az A38 Hajó jegypénztárában. Sajnos technikai okok miatt az online vásárolt jegyeket is csak személyesen lehet visszaváltani. A kényelmetlenségért elnézést kérünk, és azt javasoljuk, hogy azok, akik a jegyüket már megvették, várjanak néhány napot, amíg az új időpontot nyilvánosságra hozzuk.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek