Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Folytatódik a szupersztár DJ, David Guetta tündöklése, az idei sikersorozat egyik állomása a november 11-én Frankfurtban megrendezett MTV European Music Awards volt, ahol a Best Electronic Act kategória győztese lett.

“Most hallottam, hogy megnyertem az EMA Best Electronic Act címét. Szeretném megköszönni! Nagyon boldog vagyok! Bárcsak ott lehettem volna, de épp Dél-Amerikában turnézok, amiben szintén rengeteg örömömet lelem. Külön szeretném megköszönni a rajongóimnak, akik szavaztak rám – szeretlek benneteket!” – nyilatkozta az eredményhirdetés után David.

Ugyanebben a kategóriában David jelölést kapott az American Music Awards-on is, melyet november 18-án szintén megnyert.

David Guetta hamarosan a legutóbbi nagysikerű ‘Nothing But The Beat’ című lemezének egy újabb verzióját adja ki. A friss kiadvány, a ‘Nothing But The Beat Ultimate’ egyesíti az eredeti ‘Nothing But The Beat’-et és a ‘Nothing But The Beat 2.0’-t egy 29 dalt tartalmazó csomaggá, amely CD-n és digitálisan is elérhető lesz. A lemezekről az összes slágerszerzemény együtt fog szerepelni, köztük a legutóbbi ‘She Wolf (Falling To Pieces)’ featuring Sia (amely 5 hétig vezette az európai club chart listát), valamint az új kislemezt, a ‘Just One Last Time’-ot is. A ‘Nothing But The Beat’ Angilában már közelít a dupla platina minősítéshez és 7 olyan slágert tartalmaz (‘Sweat’, ‘Where Them Girls At’, ‘Little Bad Girl’, ‘Without You’, ‘Turn Me On’, ‘She Wolf (Falling To Pieces)’ ‘‘Titanium’), amely a toplisták élmezőnyébe került. Eddig világszerte 3 millió album kelt el (17 országban platinalemez lett) és a 2011. augusztusi megjelenés óta világszerte 18 millió kislemez vásárlás történt

David Guetta rezidens DJ-ként Ibiza legfelkapottabb klubjaiban (Ushuaia, Pacha) játszott a nyáron, emellett számos jelentős európai szórakozóhelyen és fesztiválon lépett fel, többek között a V Festival, a Creamfields és az iTunes fesztivál fő fellépőjeként. Guetta északkelet-ázsiai turnéján teltházas bulik voltak, melyet követően Dél-Amerikában táncoltatta meg rajongóit, majd Brazíliában is fellép, ahol utoljára 3 millió ember előtt játszott a Rio De Janeiro Copacabana Beach-en.

Mindezt tetézve nemrégiben bejelentették, hogy Rihanna Diamonds World Turnéjának három állomásán, Cardiff-ban, Londonban és Sunderland-ben vendég fellépőként fog szerepelni a szupersztár DJ.