KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Justin Bieber feat. Nicki Minaj - Beauty and a Beat

Videóklip: Justin Bieber feat. Nicki Minaj – Beauty and a Beat

-

Justin Bieber bemutatta a Nicki Minaj-al közösen készült videóklipjét. A Beauty and a Beat című dal klipjét Justin rendezte, a saját kamerájával felvette jelenetekből.

Hirdetés

A Beauty and a Beat videóklipjéért maga Justin Bieber a felelős. Az első képsorokban a backstage-t láthatjuk, majd egy hatalmas pool-party elevenedik meg előttünk, pár képsor erejéig pedig maga Nicki Minaj is bekapcsolódik a buliba.

Vicces videóklipről beszélhetünk, ami még érdekesebb azonban az énekes csapatának ötlete, amellyel felvezette az új klipet: Justin Bieber a Twitteren közölte rajongóival, hogy ellopták személyi számítógépét, amelyen számos róla készült fotó és videó volt. Két nappal ezelőtt a „tolvaj” saját Twitter felhasználót készített, amelyben felhívta Bieber figyelmét arra, hogy felteszi a videókat a netre.

Hirdetés

A „tolvaj” felrakta a videókat a YouTube-ra, ám ami „személyes videónak” bizonyult, később kiderült, hogy az énekes új videóklipje. A rajongók pedig teljesen bevették a dolgot.

A Believe album sikere három jelölést hozott Biebernek az American Music Awards-on, amelyből kis szerencsével pedig kettőt is hazavihet.

Nektek hogy tetszik az új klip?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek