Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azt követően, hogy Rita Ora három #1 slágert jelentetett meg egymás után, “ORA” című debütáló albuma szintén az Egyesült Királyság toplistájának élén nyitott!

Rita az első olyan művész ebben az évben, akinek 3 egymást követő dala is listavezető lett: a “Hot Right Now“, a “R.I.P” és a “How We Do (Party)“! Ráadásul RITA ORA egyetlen jelét sem mutatja annak, hogy visszavenne a tempóból.

Az album – mely a Sony Music / Roc Nation / Columbia Records gondozásában jelent meg – egyenesen a brit lista legelső pozíciójába ugrott múlt hétvégén, és óriási sikert aratott nemcsak a rajongók, de a kritikusok körében is. A Digital Spy egyenesen a “Meghatározó album” szókapcsolattal jellemezte a korongot. Rita toplistás sikereit két különleges show-val ünnepelte: a manchesteri Sound Control, valamint a londoni The Scala színpadán adott koncertet – mindkét eseményre kevesebb, mint 30 perc alatt fogyott el az összes jegy; Rita pedig toplistás slágereivel és “ORA” című nr. 1 albumának dalaival kényeztette rajongóit mindkét helyszínen. A közelmúltban az énekesnő két igazán különleges eseményen is részt vett: augusztus 27-én a londoni Notting Hill Carnivalon lépett fel, múlt héten pedig Jay-Z Made In America fesztiválján adott koncertet Philadelphiában.

Az “ORA” című debütáló album várhatóan októberben jelenik meg Magyarországon és a világ többi részén.