KezdőlapVegyesElkészült Robbie Williams új stúdióalbuma, Take The Crown címmel

Elkészült Robbie Williams új stúdióalbuma, Take The Crown címmel

-

Take The Crown címmel november 5-én jelenik meg Robbie Williams kilencedik stúdióalbuma – közölte a lemezt kiadó Universal Music hétfőn az MTI-vel.

Hirdetés

„A Take That két évvel ezelőtti újraegyesülése után mindenképpen vissza akartam térni egy saját lemezzel. Nagyon izgatott vagyok” – mondta nemrég Robbie Williams egy interjúban. Az énekes legutóbb 2009-ban adott ki szólólemezt, Reality Killed the Video Star címmel.

A Take The Crownt Los Angelesben rögzítettek Jacknife Lee producer közreműködésével. A lemezen hallható zenekar felvételeit a szintén Los Angeles-i Capitol Studios-ban vették fel. Az új stúdióanyag első kislemeze, a Gary Barlow közreműködésével készült Candy október 29-én debütál.

Hirdetés

Robbie Williams eddig világszerte több mint 60 millió lemezt adott el, többször nyerte meg a Brit Awardsot, mint bárki más a könnyűzene történetében: 17 alkalommal. Hat lemeze került fel a minden idők legjobban fogyó lemezeinek százas listájára Angliában, és a Rekordok könyvébe is bekerült, amikor 2006-ban 1,6 millió jegy fogyott el koncertjeire egyetlen nap alatt. A Robbie Williams-szel a soraiban visszatérő Take That 2010-es lemeze, a Prestige a század leggyorsabban fogyó albuma lett.

A Take That a kilencvenes évek elejének legsikeresebb brit fiúcsapata volt. Robbie Williams 1996-ban kilépett az öttagú formációból, amely tíz évvel később nélküle állt újra össze. A Take That (Robbie Williams, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange) több mint 40 millió lemezt adott el eddig. A csapat a Beatles után az első olyan zenekar volt, amelyik négy egymást követő slágerlista-vezető dalt produkált.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek