Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Rami mindig is a szívén viselte a nehéz körülmények között élő gyermekek sorsát. Tavaly kezdett jótékonykodni, és ezt a szokását idén sem hagyja el.

Ezúttal a Hűvösvölgyi Gyermekotthon kis lakóinak okozott örömöt. Az énekesnő megkereste a Cseke Kerékpár Zrt.-t, és három vadonatúj bringával lepte meg a kicsiket.

– Tudom, hogy egy gyermeknek az a legfontosabb, hogy mosolyogva élhessen, ezért igyekszem mindig tenni valamit értük– árulta el Rami.

– A Hűvösvölgyi Gyermekotthonban közel hetvenen laknak, és bár csodálatos környezetben élhetnek, lelkiismeretes szakemberek között, de mégis más az ő világuk, mint azoké, akik szerető, gondoskodó családban nőhetnek fel. Ezúttal volt időm beszélgetni a gyerekekkel, és azt is megmutatták nekem, hogy hogyan, hol élnek. Az intézmény igazgatója, Bozsoki Róbert nagyszerű munkát végez ott, látszik, hogy a kicsik mennyire szeretik őt. Tervezem, hogy a közeljövőben újra meglepem őket valamivel, hiszen számomra is hatalmas öröm látni a boldog arcokat. Megtudtam azt is, hogy a nyári táborozásra készülnek, ehhez azonban még szükségük lesz anyagi támogatásokra. Bízom abban, hogy a példámat követve mások is próbálnak majd -helyzetüktől függően- segíteni. A gyermekotthonban örömmel fogadnak mindenféle támogatást, bútorokat, játékokat, kinőtt ruhákat.