KezdőlapHírekAdam Lambert 'Trespassing' című albuma #1 pozícióban debütált Amerikában, Kanadában és Magyarországon...

Adam Lambert ‘Trespassing’ című albuma #1 pozícióban debütált Amerikában, Kanadában és Magyarországon is

-

A globális szupersztár Adam Lambert legújabb „TRESPASSING” című albuma #1 pozícióban debütált a Billboard Top 200 listán és a Billboard Digital Albums listáján is. Ez Lambert első #1 debütálása, első albuma #3 pozícióban debütált 2009-ben. Ezen felül a „TRESPASSING” #1 pozícióban debütált Kanadában is a SoundScan és Digital Albums listákon, valamint Magyarországon a Mahasz Top 40 album listán.

Hirdetés

A „TRESPASSING”, melyet az RCA Records/19 Recordings/Sony Music jelentetett meg május 14-én, executive producere is Adam Lambert volt, és lenyűgöző kritikákat kapott Amerikában. A Rolling Stone szerint a Trespassing „egy nagyszerű pop album, melyet mindenki remélt, hogy Adam Lambert majd készít”, míg a New York Daily News azt állította, hogy „ez a megvalósult felszabadulás hangja”. A People Magazine úgy áradozott, hogy „Lambert benyújtja igényét a férfiistenség címére glamtasztikus második albumán”, és az USA Today is kinyílvánította véleményét, mely szerint ez az „az album, melyet a rajongók akarnak tőle”.

Amellett, hogy producerként és több dal társszerzőjeként dolgozott, Lambert olyan világsztárokkal működött együtt az album elkészítésekor, mint Pharrell Williams, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rodgers és Sam Sparro.

Hirdetés

Lambert jelenlegi kislemeze, a bombasztikus „Never Close Our Eyes”, melynek producere és szerzője Bruno Mars és Dr. Luke volt, jelenleg is halad felfelé a slágerlistákon, videoklipje pedig jövő héten debütál. Nézd meg mi várható a klipben:

http://www.youtube.com/watch?v=pv0zGKWHHUM

Amióta Adam debütáló albuma, a „For Your Entertainment” 2009-ben megjelent, világszerte közel 2 millió példány kelt el belőle. Lambertet a legjobb férfi pop vokál előadásért Grammy-díjra jelölték a 2010-es „Whataya Want From Me” című dal előadásáért, valamint megjelentette „Glam Nation Live” CD/DVD és „Acoustic Live!” EP kiadványát is. Ő az első American Idol, aki a tehetségkutató versenyt követő évben debütáló albumával körbeturnézta a világot. A tavalyi év novemberében az MTV European Music Awards színpadán Adam a Queen együttessel – akik a rendezvényen életműdíjat vehettek át – közösen lépett fel. Magával ragadó előadásuk az egész EMA díjátadó fénypontja lett, és tökéletesen megkoronázta Adam Lambert karrierjének kiemelkedő éveit.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek