Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nemrég jelent meg Takács Nikolas legújabb videóklipje, amelyet A boldogság te vagy című dalára forgatott.

A klip alig egy hete került fel a YouTube-ra, de máris több mint 18.000 nézték meg.

Máris óriási siker Takács Nikolas új klipje! Az X-Faktor felfedezettje egy új szerelmes dallal lepte meg rajongóit a tavasz beköszöntével.

A boldogság te vagy című klip nemrég készült el, de már most nagy érdeklődés övezi. Nikolas a boldogságot és a szerelmet dolgozza fel a dalban és a klipben. Várja a boldogságot, a sors pedig úgy dönt, megadja neki…

– Ez egy lassú dal, amelyhez a képeket egy belvárosi, elegáns szállodában forgattuk le. A saját szememen keresztül mutatom be a boldogság különböző formáit. Sétálok az épületben, és minden egyes sarkon összefutok egyfajta szerelemmel. Először egy idős házaspárral, aztán egy szobalánnyal, aki becsempészi párját az egyik szobába egy kis kellemes időtöltésre, jön velem szemben egy fiatal, kisírt szemű lány óriási bőrönddel, akire aztán mégis rátalál a szerelem. És bepillanthatunk egy munkakapcsolatból alakuló románcba is – árulta el Nikolas a Blikknek, aki a klipben várja a boldogságot, ami végül megadatik neki.

– Mint mindenki, én is szeretem a happy endet, ez nem volt kérdés, hogy mi lesz a sorsom: bekopogtat a szobám ajtaján a boldogság, de hogy ki áll az ajtóban, az maradjon az én titkom! – sejtelmeskedett az énekes.

Nekem nagyon tetszik a dal, akárcsak a klip is. Neked hogy tetszik?