KezdőlapVegyesRamiban több van mint gondolnánk?

Ramiban több van mint gondolnánk?

-

Rami, aki a Szeress forrón! című slágerrel indult 2009-ben, most egészen más oldalát mutatja be. A The Fun Starts 2011 júniusában debütált, ám most kijött egy komolyabb verziója is, ami arra sarkallja az embert, hogy elgondolkozzon: talán ebben a lányban több is van…

Hirdetés

„- Nagyon örülök,hogy elkészült végre ez az akusztikus verzió is, mert így egy másik oldalamat is meg tudom mutatni. remélem tetszik majd az embereknek és kicsit másként néznek rám. -mondta az énekesnő.”

Lehet, hogy Ramiban több van mint gondolnánk, és reméljük, hogy a közeljövőben is készülnek majd hasonló verziók.

Hirdetés

Nemsokára kiderül, hiszen Rami már felénekelte a stúdióban a következő dalát is, melyet a Stereo2.0-ból jól ismert Leóval és Gabee-vel készített. Hogy mi lesz a vége azt kíváncsian várjuk.

„- Lassan egy éve fűz jó barátság Leohoz. A tavalyi Comet sajtótájékoztató után kerültünk közelebb egymáshoz. Buliztunk együtt egy nagyot, megünnepelve ezzel a jelölésünket. Nagyon jó hangulatban telt az idő a stúdióban, és alig várom, hogy mindenkinek megmutathassam az új, Húzz el! című dalomat!” – árulta el Rami.

„- Ez az első eset, hogy másnak írtunk dalt, így nekünk is új volt a helyzet, de úgy érzem, sikerült olyat alkotnunk, amihez büszkén adhatjuk a nevünket. Nagy kihívás ez nekünk is, hiszen először mutatkozunk be erről az oldalunkról. Énekesnőből, ha fogalmazhatunk úgy, túlkínálat van itthon és elég nehéz kitűnni a többiek közül, ha csak nem szokatlanul eredetivel próbálkozik az ember. Kihozzuk Rami-ból a maximumot minden téren és a végeredmény magáért fog beszélni!” – mondta Leo.

A The Fun Starts akusztikus verziója:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek